FESTETT AJTÓK - EGYEDI MÉRETEK, MARÁSMINTÁK ÉS SZÍNEK

A felületkezelés 4 rétegben készül, az eredmény pedig egy nagyon nagy keménységű selyemfényű felület mely újrafestést soha többet nem igényel.A festett ajtók színe a tikkurilla színkártya és a ral szinskála bármely színe lehet.A festett belső ajtó bútor minőségű felülettel rendelkezik UV álló, nem sárgul, újrafestést a későbbiekben sem igényel.

 

  

 

A festett beltéri ajtó felületkezelését 4 rétegben végezzük el, így az eredmény egy különlegesen nagy keménységű, selyemfényű felület, mely utófestést többet már nem is igényel. Az ajtók színe bármilyen színben készülhet a TIKKURILLA színkártyából és a RAL szinskálából. A legelterjetebb ajtó színek még mindig a fehér és tört fehér színben készült ajtók, köszönhető ez annak, hogy ezek a színek minden felülethez, bútorokhoz illenek.

A festett belső ajtó bútor minőségű felülettel rendelkezik és UV álló, ami azt jelenti, hogy az ajtó nem sárgul be, és újrafestést sem igényel.

A festett beltéri ajtók, a szivárvány minden színében rendelhető.

 

 festett-ajto11

1. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto22

2. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto33

3. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto44

4. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto1

5. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto2

6. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto3

7. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto4

8. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto6

9. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto6

10. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto7

11. Festett beltéri ajtó

 

 festett-ajto8

12. Festett beltéri ajtó

 

RAL

BELTÉRI AJTÓK A-TÓL Z-IG!

belteri-ajto-debrecen

- Beépítés

- Szállítás

- Felmérés

- Tanácsadás

- Árajánlat készítés

 

Cégünknél beltéri ajtók forgalmazásával foglalkozunk. Nálunk megtalálja az egyedi beltéri ajtók teljes tárházát. Az exlusive beltéri ajtóktól az olcsó kategóriás ajtóig. Amire önnek szüksége van nálunk biztosan megtalálja, melyeket profi és kézséges kiszolgálás mellett és a legjobb áron vásárolhatja meg. Ingyenes szolgáltatásaink közzé tartozik: ingyenes felmérés, Debrecenen belül ingyenes kiszállítás, ingyenes tanácsadás és segítség a megfelelő beltéri ajtó kiválasztásában.