Laminált beltéri ajtók:

Ajtóinkról

Mivel az ajtók utólag beépíthetők, így beépítésük a fal festése után történik, amivel a sérülés lehetősége minimálisra csökken. A tokszerkezet a vakolt fal vastagságához igazodik, így egyaránt kitűnően alkalmazható felújításnál és új ház építésénél. A belső laminált ajtóink megbízhatóságát és hosszú élettartamát a korszerű pánt- és zárszelvény szerkezet garantálja, amely egész Európában használatos. Így az ajtóinkat 3db fémtáskás pánttal (ajtósarokkal), nagyon jó minőségű zárakkal, illetve szilikonos gumitömítéssel készítjük. 

Ajtólap szerkezeti felépítése

Az ajtólap szerkezete és külső borítása kizárólag mdf-ből készül, de ezen felül belső merevítő betétnek az építőiparban hőszigetelésnél használt létező legkeményebb hőszigetelő anyagot építjük az ajtóba, annak merevsége, hő-, hangszigetelése és tartóssága érdekében. A 28mm-es vázszerkezetre 2 oldalra 6-6mm-es mdf-et ragasztunk, melybe tökéletesen bele tudjuk marni a közel 110 marási motívum bármelyikét. Ezen anyagok használatának köszönhetően az ajtóink rendeltetésszerű használata esetén a vetemedés kizárt.

Ajtólap

A modern gyártás az úgynevezett „lemezelt” technológián alapul. Ez annyit jelent, hogy az előre gyártott keretszerkezet tartalmaz egy nagyon kemény és könnyű szigetelő anyagot. Ezáltal az ajtólap keretszerkezete tömörré válik, amelyet ezután két oldalról 6 mm-es mdf lemezzel lezárunk. Ebbe a vevő által választott mintát CNC, azaz számítógép vezérlésű marógéppel belemarunk. A végleges marások (zár hely, kilincs és kulcslyuk, a pánt hely) elkészülte után kerül az ajtólapra a megrendelő által kiválasztott vákuumfólia, amelyet melegítés közben rápréselünk, így készül a laminált ajtólap.

Ajtótok

Ajtóinkat állítható tokkal gyártjuk, melynek köszönhetően a fal esetleges hibáit, mint például a méretkülönbséget, kitűnően tudjuk korrigálni. A tok, az ajtólapjainkhoz hasonlóan mdf-ből készül.

A tok két részből áll, egy tokmagból és az ehhez szervesen kapcsolódó fix oldali borításból (ezen az oldalon található az ajtólap, a pántok és a zárlemez). A tokmag szélességét a fal vastagsága határozza meg. A tok mindkét oldalába (élébe) nútot marunk, az egyik oldalába a fix oldali borítás csapját ragasztjuk bele, míg a másik oldalába a mozgó borítás csapja illeszkedik, amit az ajtó beszerelése előtt kiveszünk, a tokot a falba beragasztjuk, majd a mozgó borítást visszahelyezve a szerelési rést letakarjuk.


Az egyedi CPL felületről

A CPL (Continuously Pressed Laminates) - hasonlóan a Dekor felülethez - egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik.

A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben a Dekor ajtókkal – lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható.Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők.

A CPL felületű beltéri ajtó karbantartástnem igényel, teljes mértékben gondozásmentes.

Az egyedi CPL ajtók előnyei:

Kopásálló, karcálló CPL felület
Erős faforgácslap hordozó felület
Egyedi méretben készül felár nélkül*
13 modern stílusú, élethű famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető
Extra opcióként a famintázat száliránya is választható felár nélkül

* Felár nélkül maximum 220 x 100 cm-es méretig, 15cm falvastagságig


Szabvány dekor ajtóink az alábbi mintázatokkal rendelhetők:

Amerikai dió

Csoki bükk

Dijon dió

Északi tölgy

 

Fehér

 

Fehér akác

 

Iron wood

 

Jakarta teak

 

Juhar

 

Merano

 

Platán

 

Silver tölgy

 

Tabak dió

 

Wenge

 


A szabvány dekor felületről

A dekor felület nyomtatott famintázatot jelent HDF hordozó felületre ragasztva. A szabvány dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét,költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében.

Szabvány dekor ajtóinkat kizárólag a szabvány méretekben (65 x 210 cm, 75 x 210 cm, 90 x 210 cm, 100 x 210 cm) gyártjuk, függőleges száliránnyal.

Gondozásmentes, a használat során karbantartást, felújító festést nem igényel.

A szabvány dekorajtók előnyei:

Kedvező ár
7 hagyományos stílusú famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető

A szabvány dekor ajtók hátrányai a CPL ajtókhoz képest:

Kevésbé kopásálló felület
 A szabványostól eltérő egyedi méretben nem rendelhető
A famintázat száliránya csak függőleges lehet
Korlátozott modellválaszték és kiegészítők

Szabvány dekor ajtóink az alábbi mintázatokkal rendelhetők:

Bükk

Calvados

Dió

Fehér

Juhar

Macasar

Wenge

 

BELTÉRI AJTÓK A-TÓL Z-IG!

belteri-ajto-debrecen

- Beépítés

- Szállítás

- Felmérés

- Tanácsadás

- Árajánlat készítés

 

Cégünknél beltéri ajtók forgalmazásával foglalkozunk. Nálunk megtalálja az egyedi beltéri ajtók teljes tárházát. Az exlusive beltéri ajtóktól az olcsó kategóriás ajtóig. Amire önnek szüksége van nálunk biztosan megtalálja, melyeket profi és kézséges kiszolgálás mellett és a legjobb áron vásárolhatja meg. Ingyenes szolgáltatásaink közzé tartozik: ingyenes felmérés, Debrecenen belül ingyenes kiszállítás, ingyenes tanácsadás és segítség a megfelelő beltéri ajtó kiválasztásában.